Hobbys

Allt för ditt hemmakontor

Nu är det allt fler som arbetar hemifrån, antingen hel- eller deltid. Företagen sparar pengar på lokaler och annat som hör till med personal på ett kontor. Det är en stor fördel även för dig som har ett kontor i hemmet. Du sparar en hel del tid varje vecka på att inte behöva resa.

En bra idé är att gå igenom hur du kommer att att använda ditt kontor samt när. Bra belysning är viktigt för att du både kan se bra samt att undvika att bli trött. Tänk på möblernas placering och att du har ett fönster du kan öppna. Frisk luft är bra och att du har möjligheten att vädra.

Möblerna

Ett skrivbord som går att höja och sänka är en bra investering för att undvika onödiga skador och smärtor klicka här för att läsa mer. Det lönar sig i längden med en bra ergonomi när du arbetar hemma, det bidrar även till att du får mer energi över att göra annat när arbetstiden är över. Stolen som du har behöver du kunna justera efter behov och att du har bra dynor som känns behagliga under en längre tid.

För att undvika musarm är det bra att se över dator, tangentbord och datormusen. Välj gärna en mer ergonomisk modell av tangentbord och mus.

Comments are disabled.