Tips

Investera i din hud i vinter

Vintern är här och för många leder den kalla temperaturen till hudproblem så som yttorrhet, oren hy eller en hy utan lyster. Det finns mycket du kan göra själv för att anpassa din hy till vinterns kyliga klimat.

Gör ett hudtest

Innan du investerar i en massa nya produkter kan det vara en klok idé att genomföra ett hudtest. Det kan du utföra online med hjälp av ett digitalt test där du svarar på frågor om ditt hudtillstånd. Babyface är ett strålande exempel på ett företag som specialiserar sig på hudvård online.

Anpassa din hudvårdsrutin

När du tagit reda på just din hudtyp är det därefter lättare att anpassa din rutin efter dina specifika behov. En bra grund att stå på i en hudvårdsrutin är en rengöring, en dagkräm och vidare en nattkräm. När du handlar hudvård online kan du ofta filtrera i menyn utefter dina önskemål så att bara produkter som passar just dig visas.

Drick mycket vatten

Att vatten är bra för kroppen är säkerligen ingen nyhet, men visste du att vattenintaget kan påverka din hy? Att återfukta huden på insidan kommer nämligen att ge utsidan en boost i form av vacker hud. Filmstjärnor och modeller över hela världen nämner ofta att det hemliga knepet till en strålande hy är just vatten!

Comments are disabled.