Tips

Så sköter du om din hud på vintern

När det här inlägget skrivs så är vi bara i början av den långa vintern. När temperaturen börjar att bli kallare och vädret hårdare behöver vi anpassa vår hudvård därefter. I det här inlägget kommer du därför att få några tips på hur du bäst sköter om din hud på vintern.

Bra produkter

Det bästa du kan göra för din hy är att investera i bra hudvårdsprodukter. Du kan välja att köpa produkter från samma hudvårdsmärke eller blanda. Det viktigaste är att du har produkter som känns bra för dig. Ett tips är att handla hudvårdsprodukter online för att få dem levererade hem till dig.

Mer fukt

På sommaren får vi naturlig fukt. Men så fort temperaturen börjar att gå nedåt är det många som får torr och fnasig hy. Därför ska du jobba förebyggande och se till att köpa hudvårdsprodukter som ger din hy mer fukt. Det finns till exempel fuktmasker och serum som ger din hud en extra boost.

Lyster

På vintern är det många som känner sig glåmiga. Om du kan känna igen dig i det ska du satsa på att köpa hudvårdsprodukter med lyster. Det finns allt ifrån dagkrämer till serum och masker.

Comments are disabled.